Cik Wawa
this month !

Mar 28, 2014 @ 1:36 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum, okay firstly nak cakap yang rindu hampa semua ( ayat bajet macam baru balik lepas menghilang 7 tahun ) sorry sangat memang lama tak update belog. agak busy sikit ( SPM okay ) tapi buku langsung tak pegang, cuti pon duk enjoy lagi, SPM nak dekat oi. Harini update pun sebab teringat lama sudah aku menyepi terselit tersembunyi, bulan ni juga bulan Hari Jadi aku. muahahaha, nahhh kek setempek !


25 March 2014

yey seventeenager, aku sudah muda ,foreveryoung gitu kan. Thanks to my Family,tak lupa juga  Intan,Amni and Ana, yang sanggup surprise aku, bagi aku gemok dan naikkan kg lemak aku,that's why i love u all . Intan ! ya budak ni selit surat bawah bantal aku, aku sumpah tak perasan, sehari sebelum jumpa,dia ada cakap nak bagi something,dia suruh aku tunggu malam karang nak bagitahu,aku lupa aku tertido( yang surat tu still elok bawah bantal ) patut lah dia bagi clue yang dia beli bantal sama dengan aku -.- ternyata kebodohan aku terserlah, lepas aku dapat tahu terus tengok bawah bantal ( muka time tu sok sok jumpa rm50 ) Thanks again to them. Okay, nak dijadikan cerita, aku raped la blog ni, stalk kisah lama punya lama, bukak email second, bila tengok balik, Ya Allah, amat berbeza cara aku menaip dulu. seolah olah " tu.. tu aku ka?" HAHAHAHAHAHA selepas tu -.- baru nak kenal dunia, so ayat mungkin amat jadi 'amad', tak silap aku zaman 2010,time tu aku baru nak mengetahui alam maya ( ayat poyo pusingan maut ) memang aku gelak sakan, tergolek golek sekali dengan kucing aku. dulu eja mahu jadi 'mao' , seriusly, aku macam budak indon bila baca balik. takpa, permulaan katanya. Oh lupa, aku buat instagram, mai la follow,yelah aku promot diri aku.. haha, tak salah kan ? korang click sini , aku follow balik lah,tapayah buat muka kemut okay ;D

Aku akan rajin update lepas ni. In sha Allah kalau tak ada apa halangan, pasti akan ku update. perghh ayat berkilau mak bedah!






















Older Post
Tuan Tanah

Seorang blogger yang suka bercerita tanpa memikirkan kisah seterusnya.Tak mengguna akal logik tapi imaginasi melampau batas.Tak ada undang undang di sini.Aku penat taip maka hampa semua klik follow.

Penyewa Tanah Cik Wawa

Navigations!

Diary About



Mai buat riuh!


Other Social

Instagram icon Tumblr icon Facebook icon

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Editing & Owner Cik Wawa